arezeo's FotoPage

By: arezeo arez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KL Again

 
 
 
View all 6 photos...
Allo geng. 17 & 18 Sept 2005 aku turun ke KL lagi. Ni gambar2 aku masa di sana. Kebanyakan di ambil di hotel tempat aku menginap. hehehe.


Saturday, 3-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lost and Found Nite

Di Bukit Bintang
On the way to KLCC
Try to be kinky
View all 6 photos...
Aku pergi ke KL pada Jumaat, 2 Sept 2005. Ini adalah gambar2 aku di sana.


Friday, 22-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lama tak upload

Juz b4 gi club.
On my way to KLCC
FCUK, KLCC
View all 4 photos...
Lama jugak aku tak upload pics kat fotopages aku nie. Ingatkan diorg dah terminate my account. Since masih active, aku cadang akan sentiasa update laman nie. Ni adalah pic terbaru aku yg diambil pada 22 Julai 05 menggunakan my new hp motorola e680i.


Monday, 19-Jan-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tinggal Kuala Lumpur

Dayabumi
Dayabumi 2
Menara KL
View all 12 photos...
Pada 24 Januari 2004, aku akan meninggalkan Kuala Lumpur . Pada tarikh itu juga, aku akan pindah ke negeri Kedah dan bertugas di sana pulak. Segala kenangan dan pengalaman di KL takkan dilupakan. Terima kasih kepada kengkawan semua di KL. I'm gonna miss all of you. Semoga berjumpa lagi.


Sunday, 14-Dec-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
My new hair-do

Dsc000676
Dsc000677
Dsc000678
View all 10 photos...
Ello geng. Pada hari nie, aku dah potong rambut aku... ala-askar. Amacam ngan potongan rambut aku yang baru ni? Mengancam ke tak? Apa-apa hal, komen ler sket pasal style rambut aku yang nie.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net